Search shows no results

Hi,

I run phabricator 62f5bdbbd2c5 and the search bur does not show any results. I try to find Maniphest tasks by title or description - nothing shows up.

Do I miss something?

Thanks for your help in advance!
Kind regards.

Stefan

Are the daemons running? They’re supposed to build some indexes for the search.

$ phd status 

10122 php ./phd-daemon

Is that correct, or something missing?

I’m not sure, I was expecting more content.
Is there anything that looks wrong in the /daemons application?

Sorry, I don’t know what the /daemons application is…

I did a restart of the system, just in case.

# ./phd status
 NO DAEMONS  There are no running daemon processes.

# ./phd start 
Freeing active task leases...
Freed 169 task lease(s).
Launching daemons:
(Logs will appear in "/var/tmp/phd/log/daemons.log".)

    (Pool: 1) PhabricatorRepositoryPullLocalDaemon
    (Pool: 1) PhabricatorTriggerDaemon
    (Pool: 1) PhabricatorFactDaemon
    (Pool: 4) PhabricatorTaskmasterDaemon

Done.

There are many messages like this in the mentioned log file:

[20-Mar-2020 21:40:18 UTC] [2020-03-20 21:40:18] EXCEPTION: (PhutilProxyException) Error while executing Task ID 312. {>} (Exception) Define 'phabricator.base-uri' in your configuration to continue. at [<phabricator>/src/infrastructure/env/PhabricatorEnv.php:523]

Could this be the problem?

/EDIT:

Yeah… that’s it. Now it works… did I miss that in the installation guide?

phabricator.base-uri issue is supposed to show up when you try to access the server for the first time, and/or as a Setup Issue. Not sure how you could end up with the server running and this value not defined.

I don’t know. Well… it worked :slight_smile: Besides the search, and this now works too. Thank you very much!

1 Like